Infinity3-kohaline diivan

1 595 €

Tarneaeg 8-9 nädalat

Sukeldu siidiselt pehmesse sametisse!

Belluse tootesarja sai uue täienduse, Infinity diivani kaunilt helendav pind toob elutuppa luksust. Massiivne, kaasaegne diivan, mis vallutab mis tahes ruumi, see sametiga kaetud pilgupüüdja on tõeliselt suurejooneline. selle diivani ahvatlevale kutsele on võimatu vastu panna ning selle embusse on mõnus vajuda ja filmi vaadata.

Istmed on varustatud luksusliku Cloud-süsteemiga. See kombinatsioon tagab maksimaalse istumismugavuse ja võimaldab diivani embuses hõlpsasti uinuda. Suured istmepadjad on samaaegselt nii pehmelt toetavad kui ka kindlad. Tänu Cloud-süsteemile jäävad istmepadjad pikaks ajaks mugavaks ja stiilseks, ilma et need liiga palju sisse vajuksid.

Diivani sügavad istumisasendid võimaldavad istuda ja lamada erinevates asendites. Olenemata sellest, kas loete raamatut, vaatate mingit saadet või vestlete süvenenult sõbraga. Fotodel kujutatud suured 70x75 dekoratiivpadjad kuuluvad diivaniga kaasa. Padjad on kaetud sama kangaga kui diivan, kuid soovi korral võite valida meie suurest kangavalikust ka mõne muu kanga.

Lisateavet diivani kohta saate lähimast Masku kauplusest.